Brussels bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Laetitia

Laetitia

Brussels bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Laetitia

Laetitia

Saatlik ücret
€10,00/sa

Otomatik çeviriler tamamen doğru olmayabilir.

Beste, !! VANAF SEPTEMBER 2024 - minimum 1 JAAR !!   Wij zijn op zoek naar iemand betrouwbaar die ons kan helpen met de opvang na school van onze 2 meisjes (7 jaar en 4 jaar) : ophalen, eten, badje en klaarmaken voor bed tot mama of papa thuis zijn, en dit voor elke maandag, dinsdag en als u wilt misschien ook donderdag en vrijdag (schooljaar zeker of meer als het mogelijk is ;)!!) van +/- 16u30..

Beste, !! VANAF SEPTEMBER 2024 - minimum 1 JAAR !!   Wij zijn op zoek naar iemand betrouwbaar die ons kan helpen met de opvang na school van onze 2 meisjes (7 jaar en 4 jaar) : ophalen, eten, badje en klaarmaken voor bed tot mama of papa thuis zijn, en dit voor elke maandag, dinsdag en als u wilt misschien ook donderdag en vrijdag (schooljaar zeker of meer als het mogelijk is ;)!!) van +/- 16u30 tot 19u30 (soms 20u of babysitting). We wonen dichtbij HIPPODROME DE BOITSFORT 1000 Brussel. Gemakkelijk met de tram 8 tussen Delleur en Hippodrome de Boitsfort. Het opnemen van enkele huishoudelijke taken is meegenomen maar geen vereiste! Kennen jullie 1 student, mama, gepensioneerde, werkzoekende… die graag wat wil bijverdienen, neem dan gerust contact op ! Als u bent geïnteresseerd AUB opstuurde mijn 1 bericht op mijn GSM 🤗   Alvast bedankt! Vriendelijke groeten,   Laetitia


Çocuk sayısı
2
Çocukların yaşı
  • İlkokul öğrencisi
  • Okul öncesi

Kendi güvenliğiniz ve emniyetiniz için, yalnızca Babysits aracılığıyla iletişim kurun ve ödeme alın. Kimlik belgeleri ve banka bilgileri gibi kişisel bilgileri hiç tanışmadığınız biriyle asla paylaşmayın. Daha fazla bilgi edin

Bakıcıya ihtiyaç duyduğumuz zamanlar

Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
Sabah
Öğleden sonra
Akşam
Gece
Güncellenme tarihi: 20 Ağustos 2023

Ailemizle ilgili bilgiler

İhtiyaç duyulan bakıcı türü
  • Dadı
  • Bebek bakıcısı
Tercih edilen bakıcılık yeri
Ailenin evinde
Konuştuğumuz diller
  • Felemenkçe
  • Fransızca
Favorilere eklendi
28 kere

Bakıcının ilgilenmesini istediklerimiz

Yemek pişirmek
Okul ödevleri

0 Değerlendirme

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.

Bu üyeyle iletişime geçtiğinizde incelemeniz burada görünecek.


0 Referans

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.


Yükleniyor...

Laetitia aşağıdakileri sağladı

E-posta adresi

İşlemler

Üyelik tarihi
Ağustos 2021
Son işlem
Mesajları cevaplama
-
Ortalama yanıt süresi
-
Rezervasyonlar
0
Tekrarlanan rezervasyon
0

Profili paylaş



Ücretsiz kaydol
Brussels bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Laetitia
Saatlik ücret
€10,00/sa

Babysits'e Hoş Geldiniz

Giriş yapın veya kayıt olun