Heemstede bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Emilie

Emilie

Heemstede bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Emilie

Emilie

Saatlik ücret
€12,50/sa

Otomatik çeviriler tamamen doğru olmayabilir.

Hoi! Voor onze dochters (een tweeling van 10) zoeken we vanaf maart 2023 een vaste oppas op dinsdag en donderdagmiddag, na school. Ongeveer van 14:45 tot 18:00. Een oppas die meer wilt werken kan eventueel eerder starten en alvast koken, dat kan en mag ook! Onze dochters zijn sportief en houden van spelletjes. Ze kunnen heel gezellig (en druk!!) samen zijn, maar zitten elkaar ook wel eens flink..

Hoi! Voor onze dochters (een tweeling van 10) zoeken we vanaf maart 2023 een vaste oppas op dinsdag en donderdagmiddag, na school. Ongeveer van 14:45 tot 18:00. Een oppas die meer wilt werken kan eventueel eerder starten en alvast koken, dat kan en mag ook! Onze dochters zijn sportief en houden van spelletjes. Ze kunnen heel gezellig (en druk!!) samen zijn, maar zitten elkaar ook wel eens flink in de weg. Een oppas die stevig in haar schoenen staat, lief en flexibel is, past goed bij ons! Als gezin zijn wij te omschrijven als gezellig, warm en een beetje chaotisch. We hebben een hondje, dus nannies die bang of allergisch zijn voor honden is geen goede match. Even een rondje lopen hoort er ook bij! Prijs per uur is in overleg met de nanny. Als je het leuk vindt om kennis te maken, stuur me een berichtje!


Çocuk sayısı
2
Çocukların yaşı
  • İlkokul öğrencisi

Kendi güvenliğiniz ve emniyetiniz için, yalnızca Babysits aracılığıyla iletişim kurun ve ödeme alın. Kimlik belgeleri ve banka bilgileri gibi kişisel bilgileri hiç tanışmadığınız biriyle asla paylaşmayın. Daha fazla bilgi edin

Bakıcıya ihtiyaç duyduğumuz zamanlar

Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
Sabah
Öğleden sonra
Akşam
Gece
Güncellenme tarihi: 2 Kasım 2023

Ailemizle ilgili bilgiler

İhtiyaç duyulan bakıcı türü
  • Bebek bakıcısı
Tercih edilen bakıcılık yeri
Ailenin evinde
Konuştuğumuz diller
  • Felemenkçe
Favorilere eklendi
41 kere

Bakıcının ilgilenmesini istediklerimiz

Evcil hayvanlar
Yemek pişirmek

0 Değerlendirme

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.

Bu üyeyle iletişime geçtiğinizde incelemeniz burada görünecek.


0 Referans

Üzgünüz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse bizimle iletişime geçin.


Yükleniyor...

Emilie aşağıdakileri sağladı

E-posta adresi

İşlemler

Üyelik tarihi
Temmuz 2022
Son işlem
Mesajları cevaplama
82%
Ortalama yanıt süresi
16 saat
Rezervasyonlar
0
Tekrarlanan rezervasyon
0

Profili paylaş



Ücretsiz kaydol
Heemstede bölgesinde bebek bakıcılığı işi: Emilie
Saatlik ücret
€12,50/sa

Babysits'e Hoş Geldiniz

Giriş yapın veya kayıt olun