Çocuklar için Eğlenceli Egzersizler

Çocuklar için Eğlenceli Egzersizler

Yazan Babysits
2 dk okuma

Çocukların enerjisi neredeyse hiç bitmez! Küçük çocukların, enerjilerini oturma odasında veya bahçede harcamalarına yardımcı olmak için, istediğiniz yerde yapabilecekleri eğlenceli Hayvanlar Gibi Hareket Edelim egzersizlerini hazırladık.

Sağlıklı bir hayat sürmek için egzersizin şart olduğunu ve sağlıklı bir yaşam için çocukların düzenli egzersiz yapmaları gerektiğini hepimiz biliyoruz. Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren sağlıklı yaşam tarzını aşılayabilirsek, bu alışkanlıkları yetişkinliğe kadar sürdürmeleri çok daha kolay olur.

Araştırmalar, çocukken düzenli egzersiz yapmayanlara göre, erken yaşlarda düzenli spor yapan kişilerin yetişkinlikte egzersiz yapma olasılığının önemli ölçüde yüksek olduğunu göstermektedir. Küçük yaşlarda egzersize başlamış olmak, genel olarak daha sağlıklı bir kiloda kalmayı oldukça kolaylaştırır.

Eğer bunlar çocuklarınızı harekete geçirmeniz için sizi etkilemeye yetmediyse, araştırmalar, çocuklarda düzenli egzersizin, beyin gelişimiyle doğrudan ilişkili olduğunu da göstermektedir. Yani, egzersiz ve spor, çocukların daha iyi bir hafızaya sahip olmak gibi gelişmiş bilişsel yeteneklere sahip olmalarını sağlayabilir.

Çocuklarımızı ne kadar genç harekete geçirip spora başlatabilirsek, uzun vadede sağlıkları için o kadar iyi olur. Hayvanlar Gibi Hareket Edelim egzersizi ile birlikte eğlenirken hareket edin!

Hayvanlar gibi hareket edelim

60 saniye içinde, her hayvan hareketini yapabildiğiniz kadar çok tekrar edin. Bakalım kaç tekrar yapabileceksiniz!


Bu etkinliğimizi sevdiniz mi? Nasıl Hayvanlar Gibi Hareket Ettiğinizi görmek isteriz! Egzersizlerinizi bizimle paylaşın @babysits.

Çocuklar için daha fazla harika aktivite için diğer yazılarımıza göz atın!

Bebek Bakıcısı Topluluğuna Katılın!

Ücretsiz kaydol