Babysits Uygulaması

Babysits Uygulaması

Yazan Babysits
3 dk okuma

Babysits web sitemizin yanı sıra Babysits uygulamamızı da kullanabilirsiniz. Telefonunuzdan bebek bakıcısı randevularınızı planlamak veya mesajlarınıza cevap vermek istiyorsanız, Babysits uygulaması sizin için kullanışlı olabilir!

Günümüzde neredeyse hiç kimsenin masaya oturup, bilgisayarını açıp herhangi bir mesaj alıp almadığını kontrol etmeye vakti yok. Hemen hemen herkes telefonunu yanında taşıdığı için, mesaj alıp almadığını telefonundan kontrol etmek daha kolay. Bunun yanında, otobüsteyken, çocuğunuzun futbol antrenmanını izlerken veya koltukta dinlenirken bir bebek bakıcısı bulabilir veya bebek bakıcısı iş ilanlarına göz atabilirsiniz. Babysits uygulaması üzerinden her zaman, her yerde bir çocuk bakıcısı bulabilir veya bakıcı ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Babysits uyuglaması

Bölgenizde kimler var kontrol edin

Kaydolmadan bile, bölgenizdeki profilleri görebilirsiniz, böylece ihtiyaçlarınıza uygun 'adaylar' olup olmadığını bilirsiniz. Babysits uygulamasıyla, çevrenizde kimlerin bebek bakıcısı ve bakıcı olarak iş aradığını haritadan bile kontrol edebilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza göre filtreleyin

Uygulamadaki filtreler aracılığıyla ihtiyaçlarınıza göre filtreleyebilirsiniz. Kullanıcının yaşına, tecrübesine veya değerlendirme ve referansı olup olmadığına göre filtreleme yapabilirsiniz. Hangi ailelerin çocuğun ödevlerinde yardım edilmesini istediğini görebilirsiniz. Filtreler sayesinde kendinize uygun bebek bakıcısını kolayca bulabilirsiniz!

Profilleri kontrol edin

Babysits kullanıcılarının profillerini kontrol edin. Profil videolarını izleyin, profil fotoğraflarını görüntüleyin, açıklamalarını, referanslarını okuyun & gözden geçirin, müsaitlik durumlarını, doğruladıkları belge ve hesapları kontrol edin.

Beğendiğiniz profilleri favorilerinize ekleyin

Beğendiğiniz bir aile veya bebek bakıcısı bulursanız, profilini favorilerinize ekleyebilirsiniz, böylece uygulamayı daha sonra kullandığınızda bu kullanıcıyı hemen bulabilirsiniz. Favoriler, karar vermenizi çok daha kolaylaştırır! Çünkü beğendiğiniz tüm profilleri aklınızda tutmanıza gerek yok!

Kaydolun

Babysits uygulamasına kullanıcı adı ve şifre belirleyerek ya da Google, Apple veya Facebook hesabınız ile kaydolabilirsiniz. Böylece, herkes kolayca kaydolabilir.

Bir profil oluşturun ve ihtiyaçlarınızı belirtin

Bölgenizde yeterli sayıda bebek bakıcısı veya ebeveyn buldunuz ve artık onlarla iletişime mi geçmek istiyorsunuz? O zaman profilinizi oluşturma zamanı geldi. Babysits uygulaması aracılığıyla kolayca bilgilerinizi girebilir ve ihtiyaçlarınızı belirtebilirsiniz. Örneğin, bir bebek bakıcısı, ayrıca ev ödevlerine yardım edebileceğini ve sadece hafta sonları çalışabileceğini profilinde belirtirse, bakıcı arayan aileler tüm bu önemli hususları profilinde görebilir. Ebeveynler ise nasıl bir aile olduklarını ve nasıl bir bebek bakıcısı aradıklarını kolayca belirtebilirler. Profilinizde aradığınız özellikleri açıkça belirtmek, diğer kullanıcıların "sizi tanımasını", gereksinimleri karşılayıp karşılamadıklarını görmelerini ve mükemmel bakıcı eşleşmesini daha da kolaylaştırır.

Görünürlük

Profilinizin görünürlüğünü belirleyin. Uygulama aracılığıyla, profilinizi gizleyebilir, yalnızca Babysits'teki kullanıcılara veya herkese açabilirsiniz.

Profil videosu

Profil videosu ile, profilin kime ait olduğuna dair ayrıntılı ve doğal bir izlenim oluşturursunuz, bu da profili ve kullanıcıyı çok daha güvenilir kılar. Bu nedenle uygulama aracılığıyla bir profil videosu yüklemenizi tavsiye ederiz. Yüzünüzü gösterin, diğer kullanıcılara kim olduğunuzu ve ne aradığınızı anlatın. Bir profil videosu 1.000'den fazla fotoğraf değerindedir ve şiddetle tavsiye edilir.

İletişime geçin

Mesaj alana kadar bekleyin veya kendiniz mesaj gönderin. Ayrıca, uygulamadan bildirimler alacaksınız, böylece Babysits kullanıcılarından gelen hiçbir mesajı kaçırmayacaksınız.

İpuçlarını ve püf noktaları inceleyin

Artık uygulama üzerinden topluluk kaynaklarındaki makaleleri okumak da mümkün. Aşağıdakilerle ilgili bazı ekstra ipuçları ve püf noktalarını öğrenmek istiyorsanız makaleleri okumalısınız:

Babysits uygulamasını kullanarak platform ve topluluktan en iyi şekilde yararlanın!

Bebek Bakıcısı Topluluğuna Katılın!

Ücretsiz kaydol