Babysits Rozetleri Nelerdir ve Ne İşe Yararlar?

Babysits Rozetleri Nelerdir ve Ne İşe Yararlar?

Yazan Babysits
5 dk okuma

Bebek bakıcısı veya bakıcı iş ilanları ararken ilk düşünmeniz gereken hususlardan biri de görünürlüğünüzdür. Babysits platformunda görünürlüğünüzü ve popülerliğinizi artırmak için daha fazla rozet kazanmalısınız!

Rozetler, platformda arama sıralamanızı iyileştirmenizi sağlar. Ne kadar çok rozet kazanırsanız, diğer Babysits kullanıcılarının sizinle iletişime geçme ihtimalini o kadar artırmış olursunuz.

Rozet kazanmak sadece görünürlüğünüzü artırmakla kalmaz, aynı zamanda yüksek kalitede ve doğrulanmış profillere sahip motive bir topluluk oluşturmamızı da sağlar.

Bu sayede, eksiksiz bir profil ile Babysits platformu üzerinden sık sık etkileşim kurmak, bebek bakıcısı olarak iş bulma şansınızı veya çocuklarınız için mükemmel bir bakıcı bulma şansınızı artırır.

Tüm Babysits rozetlerinin nasıl açabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyin:

Tüm rozetlerin özelliklerini öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin!

Babysits’in rozetlerinde, kendini Babysits topluluğuna yardım etmeye adamış sevgili maskotumuz Barry’yi her zaman görebilirsiniz! Hepsini görmek için aşağıdaki görsellere bir göz atın:

Bebek bakıcısı popülerliğini artıran rozetler

Rozetler nasıl kazanılıyor?

Görünürlüğünüzü artırmak için rozet kazanın

1. E-posta doğrulandı - Babysits yolculuğunuza başlamak için her şeyden önce bir profil oluşturmanız ve e-postanızı doğrulamanız gerekir!

2. Profil fotoğrafı - E-posta adresinizi doğruladıktan sonra profilinizi oluşturmaya hazırsınız. Öncelikle bir profil fotoğrafı yüklemeniz gerekiyor. Mükemmel bir profil fotoğrafı çekmek için doğrudan kameraya bakmalı, düz ve açık renk bir fon tercih etmeli ve filtre kullanmamalısınız. Güneş gözlüğü veya şapka gibi aksesuarlar takayın ve aydınlık bir ortam sağlayın.

3. Ayrıntılı profil açıklaması - Kendinizi tanıtmanız ve neden iş veya bebek bakıcısı aradığınızı belirtmeniz önemlidir.

4. Profil videosu - Bir video sizin hakkınızda bir fotoğraftan daha fazlasını anlatabileceği için kesinlikle bir video çekmelisiniz. Profil videonuzu çekerken, mevcut 40 saniyenin tamamını kullanmaya ayrıca net, öz ve en önemlisi de kendiniz olmaya çalışın!

Görünürlüğünüzü artırmak için rozet kazanın

5. Doğrulanmış hesap - Güvenilir bir bebek bakıcılığı platformuyuz ve bu nedenle, kullanıcılarımıza kimliklerini resmi kimlik kontrolü ile doğrulama seçeneği sunuyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı inceleyin.

6. İlk Referans - Profilinizi daha da profesyonel ve güvenilir hale getirmek için referans istemelisiniz. Referanslar, birlikte çalışmak için ne kadar güvenilir olduğunuzu diğer insanlara göstermenin en iyi yoludur.

7. Facebook bağlandı - Facebook hesabınızı bağlayın, aileler ve bebek bakıcıları ile güvenilir bağlantılar kurun.

8. Apple bağlandı - Hesabınızı doğrulamak için Apple ile bağlanın.

Görünürlüğünüzü artırmak için rozet kazanın

9. Google bağlandı - Google hesabınızı bağlayın, aileler ve çocuk bakıcıları ile güvenilir bağlantılar kurun.

10. LinkedIn bağlandı - Hesabınızı doğrulamak için LinkedIn ile bağlanın.

11. Facebook'ta takip - İpuçlarını, püf noktaları ve harika fikirleri keşfetmek için Facebook'ta Babysits'i Takip Edin.

12. Instagram’da takip - Kendin Yap fikirleri, çocuk tarifleri ve bebek bakıcıları ile ebeveynler için ipuçlarını keşfetmek için Instagram'da Babysits'i Takip Edin.

Görünürlüğünüzü artırmak için rozet kazanın

13. LinkedIn takipçisi - Siz bir profesyonelsiniz, bu nedenle şirketin başarılarından ve sahne arkasından daha fazla bilgi almak için LinkedIn'de Babysits'i takip edin!

14. Facebook'ta Paylaşıldı - Yeni profilinizi arkadaşlarınıza haber vermek için profilinizi Facebook'ta paylaşın!

15. Twitter'da Paylaşıldı - Daha da geniş bir kitleye ulaşmak için profilinizi Twitter'da paylaşın!

16. Müsaitlik güncellendi - İster iş, ister bebek bakıcısı arayın, ne zaman müsait olduğunuzu veya birine ihtiyacınız olduğunu belirtmek gerçekten önemlidir. Bu sayede, doğru eşleşmeyi bulmak daha kolay olur.

Görünürlüğünüzü artırmak için rozet kazanın

17. Telefon numarası doğrulandı - Diğer kullanıcılarla iletişimi daha güvenilir hale getirmek için telefon numaranızı buradan doğrulayın.

18. İlanımı dağıttım - Çevrimdışı bebek bakıcılığı topluluğunda da şansınızı artırmak için kendi ilanınızı indirin ve dağıtın.

19. İlk Rezervasyon - Ebeveyn veya bebek bakıcısı ile tanışmak için rezervasyon planlayıcımızı kullanın. Planlayıcı, tüm rezervasyonlarınızı takip etmenize yardımcı olur.

20. İlk Değerlendirme - Randevu nasıl geçti? Umarız gerçekten iyi geçmiştir! Öyleyse, iletişim kurduğunuz kullanıcılardan size bir değerlendirme yazmalarını isteyebilirsiniz.

Görünürlüğünüzü artırmak için rozet kazanın

21. İlk rezervasyon tekrarı - Aynı kişiyle tekrar çalışmak ister misiniz? Aynı kullanıcıyla başka bir randevu planlayın.

22. Daima Çevrimiçi - Babysits arama sonuçlarının ilk sayfasında olmak istiyorsanız, birkaç günde bir giriş yapmanız gerekir!

Barry, Babysits Maskotu!


Rozetler çok fazla gibi görünüyor, ancak yalnızca profilinizi oluşturup yayınlayarak, zaten neredeyse yolun yarısına gelmiş oluyorsunuz.

Babysits kullanıcıları ne kadar çok rozet kazanırsa, platform o kadar güvenilir olur! Bu harika bebek bakıcılığı topluluğunun bir parçası olmak için şimdi rozetleri açmaya başlayın!

Bebek Bakıcısı Topluluğuna Katılın!

Ücretsiz kaydol