Çocuklar için 3 Kolay Babalar Günü Hediyesi Yapımı

Çocuklar için 3 Kolay Babalar Günü Hediyesi Yapımı

Yazan Babysits
5 dk okuma

Kendi ellerinizle yaptığınız özel bir hediye, ister Babalar Günü veya birinin doğum günü için olsun, isterse ne kadar önemsediğinizi göstermek için olsun her zaman güzel bir hediyedir. Çocuklar için bu 3 kolay hediye fikri, babaları bu Babalar Günü'nde ve yılın diğer her gününde gülümsetecek!

Babalar Günü için bu 3 kolay el işini hazırlamak için ayrıntılı video eğitimimize göz atın! Daha ayrıntılı bir açıklama için aşağıdaki blogumuzu okuyun.

1. Babalar için gömlek ve kravat kartı

Babalar için Çocuk El İşleri Gömlek ve Kravat Kartı

Bu eğlenceli kart tasarımı her yaştaki çocukla yapılabilecek kadar basittir!

Malzemeler:

  • Renkli kağıt (karton daha iyidir)
  • Makas
  • Yapıştırıcı
  • Cetvel

Babalar için Çocuk El İşleri Gömlek ve Kravat Kartı

Adım 1 - Kartınızı yapmak için bir parça renkli kartonu ikiye katlayın.

Adım 2 - Kartınızın her iki tarafına eşit uzunlukta iki çizgi çizin. Çizgileri kartın üst kısmından yaklaşık 2 cm aşağı çizin.

Adım 3 - Makasınızı kullanarak çizgi boyunca kesin.

Adım 4 - Kartı açın ve yalnızca arka taraftan üstteki 2 cm'lik bölümü kesin.

Adım 5 - Kartı katlayın ve gömleğin yakasını oluşturmak için kesik kısımları belirli bir açıyla katlayın.

Adım 6 - Farklı renkte bir karton kullanarak kravatı yapmak için elmas şeklinde uzun bir parça kesin. Şimdi de kravatın düğümü için ayrı bir karton parçası kesin. İpucu: Bu kısmı kolaylaştırmak için bir ongen (10 kenarlı bir şekil) çizebilir ve ardından şekli ikiye kesebilirsiniz! Bu parçayı yerine yapıştırın.

Ve işiniz bitti! Birkaç basit adımda, bu Babalar Günü'nde babanız için bir gömlek ve kravat kartı yapabilirsiniz. İçine onun için özel bir not yazın, yaratıcı becerilerinizle çok gurur duyacak.

2. Süper Baba Kitap Ayracı

Çocuklar için Eğlenceli ve Kolay Süper Kahraman El İşleri

Tüm babalar bizim gözümüzde birer süper kahramandır! Bu Babalar Günü'nde süper baba kitap ayracıyla kendi eğlenceli ve özel hediyenizi yapın.

Malzemeler:

  • Renkli karton
  • Makas
  • Yapıştırıcı
  • Pergel (veya daireleri izlemek için kullanabileceğiniz herhangi bir nesne)
  • Boya veya keçeli kalem
  • Cetvel

Çocuklar için Eğlenceli ve Kolay Süper Kahraman El İşleri

Adım 1 - Kitap ayracınızı yapmak için renkli kartondan uzun bir dikdörtgen kesin. İpucu: Doğru uzunluk ve genişlik için gerçek bir kitap ayracının etrafını çizebilirsiniz!

Adım 2- Başka bir renkteki kartondan uzun bir dikdörtgen şekli kesin. Bu parçayı ayracınızın arkasına yapıştırın. Bu süper kahramanın pelerini olacak!

Adım 3 - İki dik üçgen kesin (ipucu: dik açı 90 derecedir) ve bu parçaları ayracın üstüne yapıştırın. Üçgenler, pelerinin son rötuşları olacak!

Adım 4 - Pergel kullanarak bir daire çizin ve ardından bu daireyi babanızı yansıtan bir renge boyayın. Daire, süper baba kitap ayracınız için bir kafa olarak kullanılacak!

Adım 5 - Dairenizi dikkatlice kesin. Dikkat: Bu adım, bir ebeveyn veya bebek bakıcısı yardımı gerektirebilir.

Adım 6 - Dairenizi kitap ayracınızın üst kısmına yapıştırın.

Çocuklar için Eğlenceli ve Kolay Süper Kahraman El İşleri

Adım 7 - Süper baba ayracınızın gözlerini yapmak amacıyla beyaz kağıda iki nokta çizmek için siyah boya veya siyah kalem kullanın. Kuruduktan sonra dikkatlice kesin. Dikkat: Bu adım, bir ebeveyn veya bebek bakıcısının yardımını gerektirebilir.

Adım 8 - Pelerininizle aynı renkte ince bir kağıt şeridi kesin. Bir süper kahraman maskesi oluşturmak için kenarlarını kırpın ve bu parçayı yerine yapıştırın.

Adım 9 - Süper baba ayracınızın gözlerini yerine yapıştırın.

Adım 10 - Süper baba ayracınızın saçının ana hatlarını boş bir kağıda çizin.

Adım 11 - Süper kahramanınızın saçını babanızın saç renginde boyayın ve ardından dikkatlice kesin.

Adım 12 - Pelerin ve maskenizle aynı renkte bir karton kullanarak bir şimşek şekli kesin ve ardından bunu ayracınızın ortasına yapıştırın.

Adım 13 - Saçı yerine yapıştırın ve herşey tamam! Babanız bu Babalar Günü'nde yaptığınız bu süper baba ayracına bayılacak.

3. Babam 1 Numara Rozeti

Kutlamalar için El Yapımı Hediye Fikri 1 Numara Rozeti

Babanız dünyanın en iyi babası mı? O zaman 1 numaralı baba rozetini hak ediyor!

Malzemeler:

  • Renkli karton
  • Makas
  • Yapıştırıcı
  • Pergel (veya daireleri izlemek için kullanabileceğiniz herhangi bir nesne)
  • Cetvel

Kutlamalar için El Yapımı Hediye Fikri 1 Numara Rozeti

Adım 1 - Makas kullanarak renkli kartondan iki uzun dikdörtgen kesin ve ardından her dikdörtgenin ucundan bir üçgen kesin.

Adım 2 - Yaklaşık 4 cm genişliğinde ve 20 cm uzunluğunda iki büyük karton şeridi kesin.

Adım 3 - Her iki şeridi de kartonun bir bölümü diğerinin üzerine gelecek şekilde sıkıca sonuna kadar katlayın.

Adım 4 - Sıkıca katladığınız kartonların her iki ucunu da zımbalayarak birleştirin. Zımbalandıktan sonra, bir daire oluşturmak için kartonu içe doğru katlayın!

Adım 5 - Bir pergel (veya sadece yuvarlak bir nesne) kullanarak renkli karton üzerinde bir daire çizin ve dikkatlice kesin.

Adım 6 - Parlak renkli kartona (sarıyı seçtik!) 1 rakamı ve bir kare sembolü (diyez işareti) çizin ve dikkatlice kesin. Dikkat: Diyez sembolünün çizilmesi ve kesilmesi zor olduğundan bir ebeveyn veya bebek bakıcısının yardımı gerekebilir.

Adım 7 - Bir rakamını ve diyez sembolünü dairenizin ortasına yapıştırın.

Adım 8 - Rozeti yerine zımbalayın.

Adım 9 - Daireyi yerine yapıştırın.

Ve her şey tamam Babanız bu Babalar Günü'nde 1 numara rozetiyle kendini ekstra özel hissedecek.


Baba olmanın aşırı derecede önemli bir görev olduğuna ve babaların tüm yıl boyunca tebrik edilmesi gerektiğine inanıyoruz! Bu nedenle, çocukların, kolayca yapabilecekleri 3 el işi ile babalarının yüzünü güldürmekten ve onları mutlu etmekten keyif alacağını umuyoruz. Eğer çocuklar için bu Kendin Yap aktivitemizi beğendiyseniz, bizde çocuklar için daha pek çok eğlenceli ve basit el işleri var!

Yaptığınız harika çalışmalarınızı bizimle paylaşmak ister misiniz? Onları görmeyi gerçekten çok isteriz! Bizi Instagram veya Facebook'ta @babysits kullanarak etiketleyin.

Bebek Bakıcısı Topluluğuna Katılın!

Ücretsiz kaydol