Babysits Rezervasyon Özelliğini Sunar

Babysits Rezervasyon Özelliğini Sunar

Yazan Babysits
3 dk okuma

İnternetten bir bebek bakıcısı tutmak ve maaşını da internetten ödemek ister misiniz? Artık Babysits aracılığıyla bunları yapabilirsiniz! Kolay ve güvenli ödeme özelliği hakkında ayrıntıları bu yazımızda okuyabilirsiniz.

Babysits, ebeveynler ve bebek - çocuk bakıcıları arasındaki iletişimi daha da kolaylaştırmak için, yeni özelliği "Rezervasyonlar"ı kullanıma sundu. Artık ebeveynler, bebek bakıcısıyla bebek bakıcılığı randevusu için hızlı ve doğrudan platformumuz aracılığıyla planlama ve ödeme yapabilir.

Babysits Rezervasyonlar sayesinde, artık üzerinizde nakit para bulundurmanıza veya hizmetiniz için ücreti alıp alamayacağınız konusunda endişelenmenize gerek yok. Babysits aracılığıyla kolayca ödeme yapabilir veya ödeme alabilirsiniz.

Babysits Rezervasyon özelliğinin faydaları

Bebek bakıcılığı randevularınızı platformumuz üzerinden yapmak oldukça avantajlıdır:

  • Hem ebeveyn hem de bebek bakıcısı randevularını ve programlarını kolayca yönetebilir. Bir bebek bakıcısı olarak, tam olarak hangi günlerde bebek bakıcılığı yapabileceğinizi bilirsiniz. Bir ebeveyn olarak ise, çocuk bakımı söz konusu olduğunda tam olarak hangi günler rahat olduğunuzu ve hangi günler için bir çocuk bakıcısı bulmanız gerektiğini bilirsiniz.
  • Aileler, güvenilir bir platform üzerinden güvenli ödeme yapabilir ve randevu başarıyla tamamlandıktan sonra paralarının bebek bakıcısına ulaşacağından emin olabilirler.
  • Bebek bakıcıları, güvenilir platformumuz aracılığıyla ödemelerini garantilemiş olurlar. Bebek bakıcılığı randevusu tamamlandıktan sonra, çocuk bakıcısı parayı %100 alır. Unutulan ödemeler nedeniyle ebeveynler ve bakıcıları arasında artık sorunlar çıkmaz.
  • Ödeme için nakit gerekmez, dolayısıyla para üstü konusunda endişelenmenize de gerek kalmaz.
  • Bebek bakıcılığı randevunuzu Babysits üzerinden ayırtmak, bebek bakımı sektöründeki dolandırıcılığı önlemek için etkili bir yoldur.
  • Babysits rezervasyonları, acil bir durumda hem aileler hem de bebek bakıcıları için kolay son dakika rezervasyonları ve iptalleri yapma imkanı sağlar.

Nasıl çalışır

Rezervasyonlar, ebeveynlere ve bebek bakıcılarına web sitemiz veya uygulamamız üzerinden randevularını planlama ve ödeme seçeneği sunan yeni hizmetimizdir.

Ebeveynler için Rezervasyonlar'ı kullanmak tamamen ücretsizdir. Ancak, ödeme sistemimizin masraflarını karşılamak için bakıcılardan rezervasyon fiyatı üzerinde küçük bir hizmet bedeli kesiyoruz. Bebek bakıcıları bakıcılık maaşlarını belirlerken bu kesintiyi dikkate almak isteyebilirler.

Tekrarlanan rezervasyonlara bizim için oldukça önemli, bu nedenle Babysits aracılığıyla birden fazla randevu yapmak size bir Rozet kazandırır. Süper Bakıcı olmanın şartlarından biri de Babysits üzerinden rezervasyon yapmaktır!

Nasıl rezervasyon planlanır

  1. Çocuğunuza bakacak mükemmel bakıcıyı bulun.
  2. Bebek bakıcısı ile iletişime geçip tanışma toplantısında aileniz için doğru kişi olduğundan emin olduktan sonra, bakıcı profilinde yer alan “Rezervasyon İste” butonuna tıklayın. Gelen kutunuzdan da rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz, istediğiniz bebek bakıcısı ile sohbet tarafında rezervasyon seçenekleri görünecektir.
  3. Bebek bakıcılığı randevusu için bir tarih ve saat belirleyin sonra bebek bakıcısına, randevunun ve ailenizin kendileri için uygun olup olmadığına karar verebilmeleri için gerekli ek bilgileri içeren bir mesaj yazın.
  4. Bebek bakıcısı rezervasyonu kabul ettiğinde, rezervasyon için ödeme yapın.
  5. İşte bu kadar. Bebek bakıcılığı randevunuz onaylandı ve planlandı.
  6. Randevu tamamlandıktan sonra çocuk bakıcısı parayı 3 ila 8 gün içinde alacaktır. Ayrıca bakıcılara ödemenin transfer edileceği tarihi belirten bir e-posta gönderilir.

Rezervasyonlarınızı nereden kontrol edebilirsiniz?

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, planlanmış tüm rezervasyonlarınızı sayfanın sağ üst kısmında bulabilirsiniz. Gelen Kutunuzun hemen yanında "Rezervasyonlar" olarak etiketlenmiş bir sekme göreceksiniz.

Rezervasyon nasıl iptal edilir

Rezervasyonlar sayfasında, mevcut, geçmiş ve gelecekteki tüm rezervasyonlarınızı göreceksiniz. İptal etmek istediğiniz rezervasyonu açın ve “Rezervasyonu iptal et” düğmesine tıklayın. Tıkladığınızda, randevunuz başarıyla iptal edilecektir.

Taraflardan biri rezervasyonu iptal ettiği anda, diğer taraf bu iptal ile ilgili bir e-posta ve anlık bildirim alır, böylece herkes her zaman rezervasyonun mevcut durumu hakkında doğru bir şekilde bilgilendirilir.

Bebek Bakıcısı Topluluğuna Katılın!

Ücretsiz kaydol